اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 16 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

معاون فنی بهداشت خوزستان: تغذیه ناسالم مهمترین عامل خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیراست

معاون فنی بهداشت خوزستان: تغذیه ناسالم مهمترین عامل خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیراست

اهواز - ایرنا - معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان گفت: مهمترین عامل خطر در ابتلا به بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت، قلبی، عروقی و فشار خون، تغذیه ناسالم است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 آذر 1394ساعت انتشار : 15:14:12
اهواز - ایرنا - معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان گفت: مهمترین عامل خطر در ابتلا به بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت، قلبی، عروقی و فشار خون، تغذیه ناسالم است.