اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 21 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

آماری تکان دهنده: از زمان آغاز کاهش تراز آب دریاچه ارومیه در سال ۷۷، تاکنون مساحت اراضی کشاورزی، ۱۳۹ هزار هکتار افزایش پیدا کرده / ۹۰ درصد مصارف آب حوضه در بخش کشاورزی مصرف می‌شود که ۵۷ درصد آن برای سه محصول یونجه، سیب و چغندرقند است

آماری تکان دهنده: از زمان آغاز کاهش تراز آب دریاچه ارومیه در سال ۷۷، تاکنون مساحت اراضی کشاورزی، ۱۳۹ هزار هکتار افزایش پیدا کرده /  ۹۰ درصد مصارف آب حوضه در بخش کشاورزی مصرف می‌شود که ۵۷ درصد آن برای سه محصول یونجه، سیب و چغندرقند است

استاندار آذربایجان غربی گفت: براساس آمار‌های موجود، از زمان شروع کاهش تراز آب دریاچه ارومیه (سال ۱۳۷۷) تاکنون مساحت اراضی کشاورزی در حدود ۱۳۹،۱۸۶ هکتار افزایش پیدا کرده است. علاوه بر مواردی که عرض کردم به این موضوع هم توجه داشته باشید که ۹۰ درصد مصارف آب حوضه در بخش کشاورزی مصرف می‌شود که ۵۷ درصد از این مصرف توسط سه محصول یونجه با ۳۲ درصد، سیب با ۱۷ درصد و چغندرقند با ۷.۸ درصد است.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 بهمن 1402ساعت انتشار : 7:1:48