اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 17 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

دستپخت شور نانواها برای جبران کیفیت نان

دستپخت شور نانواها برای جبران کیفیت نان

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نانوایی ها به علت سنتی بودن در مصرف نمک کنترل ندارند و چون کیفیت آرد پایین است با نمک کیفیت پخت را افزایش می دهند.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 16:43:53
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نانوایی ها به علت سنتی بودن در مصرف نمک کنترل ندارند و چون کیفیت آرد پایین است با نمک کیفیت پخت را افزایش می دهند.