اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 شهريور ماه 1404 ساعت: 0:0:33

فناوری فراصوت؛ راهی تازه برای فرآوری مواد غذایی مایع

فناوری فراصوت؛ راهی تازه برای فرآوری مواد غذایی مایع

در سال‌های اخیر پژوهشگران به دنبال روش‌هایی نوین و به‌صرفه برای بهبود کیفیت مواد غذایی بوده‌اند. یکی از فناوری‌های نوظهور که توجه بسیاری را جلب کرده، استفاده از امواج فراصوت در فرآوری محصولات خوراکی مایع است.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 مرداد 1404ساعت انتشار : 12:0:25