اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:0

هنرستان نان راه اندازی می شود

هنرستان نان راه اندازی می شود

کارگروه ارتقاي کیفیت و سلامت گندم، آرد ونان شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور ارتقاي کیفیت نان کشور تشکیل شده و در صدد است تا با راه اندازی هنرستان نان و مهارت آموزی به شاغلین نانوایی ها اهداف مورد نظر را محقق سازد.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 دی 1394ساعت انتشار : 13:37:19
کارگروه ارتقاي کیفیت و سلامت گندم، آرد ونان شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور ارتقاي کیفیت نان کشور تشکیل شده و در صدد است تا با راه اندازی هنرستان نان و مهارت آموزی به شاغلین نانوایی ها اهداف مورد نظر را محقق سازد.     به گزارش ایانا، مديرعامل منطقه یک شركت بازرگانی دولتی ایران گفت: به منظور ارتقاي سطح دانش فنی کارگران شاغل در نانوايي ها، هنرستان نان تهران راه اندازی مي شود تا با تربیت کارگران ماهر از طریق این مرکز شاهد ارتقاء کیفیت نان در استان تهران باشیم.   پيمان زندي افزود: مقرر شده تا هنرستان نان تهران با همکاری شرکت غله منطقه یک، مرکز پژوهش های غلات و اتحادیه نانوایان تهران فعالیت خود را آغازکند.   وی اضافه كرد: هدف از راه اندازی هنرستان نان، آموزش مهارت تولید انواع نان سنتی بدون استفاده از افزودنی به متصديان نانوايي هاست و به نظر می رسد با فعال شدن این هنرستان و ارایه آموزش های لازم به نانوایان، کیفیت و سلامت نان در استان تهران به میزان محسوسی ارتقاء یابد.   به گزارش ایانا، تحقیقات نشان می دهد که عمده مشکل پخت نان های نامرغوب در برخی از نقاط ناشی از مهارت ناکافی نانوایان جوانی است که بدون آموزش تخصصی و احساس مسوولیت حرفه ای پشت تنور قرار می گیرند و نه تنها با انواع آرد و روند تهیه خمیر کیفی آشنا نیستند، بلکه به شکل طبیعی و تخصصی، فرایند خمیر زنی و پخت نان را رعایت نمی کنند./