مطالعات انجام شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان میدهد که ۵۰ تا ۷۰ درصد از سرطانهای سینه با پیروی از تغذیه سالم قابل پیشگیری است و حتی مرگ و میر را بر اثر این بیماری کاهش میدهد؛ بنابراین اینکه چه بخوریم و چه نخوریم تا سرطان سینه نگیریم امر مهمی است که باید در زندگی رعایت کنیم. سبک زندگی جدید شاید راحتیهای زیادی را برای بشر به ارمغان آورده اما مشکلاتی را هم به همراه دارد که بروز انواع بیماریها یکی از آنها است، هر چه زندگی پیشرفته تر می شود استرس و نگرانی هم افزایش می یابد، در این رهگذر اما انواع غذاهای آماده و به اصلاح فست فوتها هم وارد میدان شده اند و به کمک شیوع انواع بیماریها آمده اند که یکی از آنها سرطان سینه است. سرطان سینه، بیماری منحصر به فرد زنان جهان و شایعترین سرطان در زنان ایرانی است و پنج درصد مبتلایان به این بیماری در کشور زیر ۳۰ سال هستند، البته شایعترین سن ابتلا به این بیماری در کشور ۴۵ تا ۵۵ سالگی است و حدود ۳۴ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر زن ایرانی به سرطان سینه مبتلا میشوند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 بهمن 1403ساعت انتشار : 18:25:29