اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 2 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 2 خرداد ماه 1403 ساعت: 17:0:56

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 خرداد 1395ساعت انتشار : 8:12:52
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند.