اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 28 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 28 فروردين ماه 1403 ساعت: 14:2:30

بهبود کمی وکیفی محصولات کشاورزی با آموزش و تحقیقات + گزارش

بهبود کمی وکیفی محصولات کشاورزی با آموزش و تحقیقات + گزارش

ایجاد مراکز تحقیقات محصولات کشاورزی موجب بهبود کمی وکیفی این محصول وایجاد اشتغال می شود.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 خرداد 1397ساعت انتشار : 12:1:49
ایجاد مراکز تحقیقات محصولات کشاورزی موجب بهبود کمی وکیفی این محصول وایجاد اشتغال می شود.