اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 3 آذر ماه 1396
آخرین به روز رسانی:
جمعه 3 آذر ماه 1396 ساعت: 14:47:19

در مراسم روز جهانی غذا اعطا شد/-نشان ایمنی و سلامت برای محصولات نان حجیم و نیمه حجیم جو «نان سحر»

در مراسم روز جهانی غذا اعطا شد/-نشان ایمنی و سلامت برای محصولات نان حجیم و نیمه حجیم جو «نان سحر»

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در مراسم روز جهانی غذا نان سحر نشان ایمنی و سلامت برای محصول نان حجیم و نیمه حجیم جو دریافت کرد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1396ساعت انتشار : 10:32:18
صنایع غذایی> اقتصاد غذا -  در مراسم روز جهانی غذا «نان سحر» نشان ایمنی و سلامت برای محصول نان حجیم و نیمه حجیم جو دریافت کرد. به  گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، شرکت نان سحر در راستای سیاست تولید محصولات سلامت محور اقدام به تولید نان حجیم و نیمه حجیم جو حاوی 50 درصد آرد جو، 10 درصد سبوس تخمیری که فاقد نمک، شکر و روغن در فرمولاسیون  می باشد ، نمود. از اینرو در شانزدهمین سال همایش ملی اعطاء نشان ایمنی و سلامت و گرامیداشت روز جهانی غذا که با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولین ارشد کشوری و دست اندر کاران حوزه سلامت و صاحبان صنایع در روز 23 مهرماه سال جاری و در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، مفتخر به دریافت نشان ایمنی و سلامت و لوح سپاس برای محصول نان حجیم و نیمه حجیم جو گردید.بر این اساس مهدی خان محمدی مدیر عامل گروه صنعتی نان سحر این موفقيت ارزشمند را به همکاران عزیز شرکت  تبريک عرض نموده و خاطر نشان کردند که اميدواریم  با تلاش هاي روزافزون در این عرصه ، موجبات نوآوری و ارتقاء کیفیت محصولات شرکت نان سحر را براي مشتریان محترم این برند به ارمغان آوریم.