اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:7

کاهش ویتامین ها بر اثر نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در فریزر

کاهش ویتامین ها بر اثر نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در فریزر

در اثر طولانی شدن زمان نگهداری به حالت انجماد کم و بیش مقداری از ویتامین‌ها به ویژه ویتامین‌های گروه B و ویتامین C در مواد غذایی کاهش می‌یابد.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 آبان 1398ساعت انتشار : 12:0:42
در اثر طولانی شدن زمان نگهداری به حالت انجماد کم و بیش مقداری از ویتامین‌ها به ویژه ویتامین‌های گروه B و ویتامین C در مواد غذایی کاهش می‌یابد.