اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:21

95 درصد گوشت مرغ تولیدی در چهارمحال و بختیاری بدون آنتی بیوتیک است

95 درصد گوشت مرغ تولیدی در چهارمحال و بختیاری بدون آنتی بیوتیک است

شهرکرد- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: هم اینک 95 درصد گوشت مرغ تولیدی در این استان فاقد آنتی بیوتیک است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 خرداد 1395ساعت انتشار : 15:42:37
شهرکرد- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: هم اینک 95 درصد گوشت مرغ تولیدی در این استان فاقد آنتی بیوتیک است.