اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:2:36

مخاطرات غذایی در ایران

مخاطرات غذایی در ایران

دنیای اقتصاد: دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه بیش از 13هزار و 900 واحد صنایع غذایی از سازمان غذا و داروی ایران مجوز دریافت کرده‌اند و بیشترین نظارت بر آنها وجود دارد، تاکید کرد: مخاطرات غذایی کشور ما متفاوت از کشورهای پیشرفته است، با وجود افزایش چشمگیر تولید محصولات کشاورزی در کشور باید تمرکز بیشتری بر ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی صورت گیرد، چراکه عمده پایش‌ها بر محصولات تولیدی صنعت غذا متمرکز شده است در حالی که تولید غذا از مزرعه تا سفره مراحل متعددی را طی می‌کند.

منبع خبر : دنیای اقتصاد - صنعت و معدنلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 آبان 1398ساعت انتشار : 7:0:43
دنیای اقتصاد: دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه بیش از 13هزار و 900 واحد صنایع غذایی از سازمان غذا و داروی ایران مجوز دریافت کرده‌اند و بیشترین نظارت بر آنها وجود دارد، تاکید کرد: مخاطرات غذایی کشور ما متفاوت از کشورهای پیشرفته است، با وجود افزایش چشمگیر تولید محصولات کشاورزی در کشور باید تمرکز بیشتری بر ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی صورت گیرد، چراکه عمده پایش‌ها بر محصولات تولیدی صنعت غذا متمرکز شده است در حالی که تولید غذا از مزرعه تا سفره مراحل متعددی را طی می‌کند.