اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 23 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

یک مسوول: محصول سیب زمینی قصرشیرین کمترین میزان نیترات و آلودگی را دارد

یک مسوول: محصول سیب زمینی قصرشیرین کمترین میزان نیترات و آلودگی را دارد

قصرشیرین - ایرنا - مسوول محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با آزمایش ها و نمونه گیری های صورت گرفته، محصول سیب زمینی تولید شده در مزارع قصرشیرین از کمترین میزان نیترات و آلودگی برخوردار است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 خرداد 1395ساعت انتشار : 14:47:28
قصرشیرین - ایرنا - مسوول محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با آزمایش ها و نمونه گیری های صورت گرفته، محصول سیب زمینی تولید شده در مزارع قصرشیرین از کمترین میزان نیترات و آلودگی برخوردار است.