گردو، کلم بروکلی، دانه کتان، مواد غذایی سرشار از امگا ۳ هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ چربیهای مفید و مهمی هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. مطالعات نشان دادهاند که مصرف این چربیها در بهبود التهابات، کاهش تری گلیسیرید خون و مقابله با خطر زوال عقل مؤثر است. شناختهشدهترین منابع اسیدهای چرب امگا۳، روغن ماهی و ماهیهای چرب مانند سالمون، قزل آلا و تن هستند. این مسئله، شاید برای وگانها، گیاهخواران یا حتی کسانی که ماهی دوست ندارند، تأمین امگا۳ را به چالش تبدیل کند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 تیر 1404ساعت انتشار : 18:25:30