اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 6:0:8

سالانه ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز در قم تولید می‌شود

سالانه ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز در قم تولید می‌شود

قم - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه حدود ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز با پرورش دام‌های سبک و سنگین در دامدارای‌های صنعتی و سنتی استان تولید و به بازار برای مصرف مردم عرضه می‌شود.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 اسفند 1403ساعت انتشار : 11:25:11