اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:0:17

تشریح برنامه سازمان غذا و دارو برای کاهش نمک نان و پنیر

تشریح برنامه سازمان غذا و دارو برای کاهش نمک نان و پنیر

مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، یکی از اولویت های وزارت بهداشت در حوزه غذا را کاهش مصرف نمک در مواد غذایی عنوان کرد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 آبان 1394ساعت انتشار : 12:47:46
مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، یکی از اولویت های وزارت بهداشت در حوزه غذا را کاهش مصرف نمک در مواد غذایی عنوان کرد.