اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 30 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 30 فروردين ماه 1403 ساعت: 19:1:49

افزایش نرخ های کاکائو، شکر و قهره در بورس نیویورک

افزایش نرخ های کاکائو، شکر و قهره در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز دوشنبه مورخ نهم آوریل نرخ قهره برای تحویل درماه مه افزایش یافت.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 فروردین 1397ساعت انتشار : 12:0:4
مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز دوشنبه مورخ نهم آوریل نرخ قهره برای تحویل درماه مه افزایش یافت.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، میانگین قیمت مذکور می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه بورس مذکور قرار گیرد. کارشناسان پیش بینی می کنند نرخ این محصول در آینده نزدیک افزایش می یابد و اندکی بالاتر از میانگین متحرک 50 روزه آن (هر پوند 12.11 سنت) خواهد بود.در همین حال نرخ کاکائو برای تحویل در ماه مه نیز افزایش یافت و به این ترتیب افت هفته گذشته آن جبران گردید دامنه بالای نرخ مذکور می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه قرار گیرد.در تحولی دیگر نرخ شکر برای تحویل در ماه مه به آرامی افزایش یافت و میانگین دامنه نرخ آن می تواند نرخ آغاز معاملات روز سه شنبه قرار گیرد. نرخ شکر در پایان معاملات بورس نیویورک بالاتر از میانگین متحرک 20 روزه آن هر پوند 12.55 سنت بود.