چه شد که غذاهای طبیعی و سالم برای نسل جدید بیمزه و کسلکننده شدند؟/ نقش مهم مغز در تربیت ذائقه
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، امروزه اکثر ما از مصرف غذاهای فوقفرآوریشده که دارای طعمهای قوی شیرینی، شوری و چربی زیاد است لذت میبریم اما در عوض غذاهای سالم و طبیعی و خانگی را کسلکننده و بیمزه میدانیم اما خبر خوب اینکه طبق شواهد علمی، ذائقه ما انعطافپذیر و بهراحتی قابل تربیت است.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 شهریور 1404ساعت انتشار : 6:0:11