اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 18 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

ابتکار نوجوان بجنوردی

ابتکار نوجوان بجنوردی

مکائیل حمیدی از نانو ذرات نقره ، نایلونی ابداع کرده است که ماندگاری مواد غذایی را از سه به هفت روز افزایش می دهد

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مرداد 1395ساعت انتشار : 15:58:35
مکائیل حمیدی از نانو ذرات نقره ، نایلونی ابداع کرده است که ماندگاری مواد غذایی را از سه به هفت روز افزایش می دهد