اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:39

بهبود کیفیت نان در گرو چیست؟

بهبود کیفیت نان در گرو چیست؟

کارشناسان معتقدند که با یکسان سازی قیمت آرد و رقابت سالم میان واحد ها، کیفیت و به دنبال آن رضایت مردم افزایش می یابد.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 آبان 1395ساعت انتشار : 9:22:50
کارشناسان معتقدند که با یکسان سازی قیمت آرد و رقابت سالم میان واحد ها، کیفیت و به دنبال آن رضایت مردم افزایش می یابد.