اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 19 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 19 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:1:4

ابتکار نوجوان بجنوردی

ابتکار نوجوان بجنوردی

مکائیل حمیدی از نانو ذرات نقره ، نایلونی ابداع کرده است که ماندگاری مواد غذایی را از سه به هفت روز افزایش می دهد

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مرداد 1395ساعت انتشار : 15:58:35
مکائیل حمیدی از نانو ذرات نقره ، نایلونی ابداع کرده است که ماندگاری مواد غذایی را از سه به هفت روز افزایش می دهد