اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:28

دستپخت شور نانواها برای جبران کیفیت نان

دستپخت شور نانواها برای جبران کیفیت نان

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نانوایی ها به علت سنتی بودن در مصرف نمک کنترل ندارند و چون کیفیت آرد پایین است با نمک کیفیت پخت را افزایش می دهند.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 16:43:53
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نانوایی ها به علت سنتی بودن در مصرف نمک کنترل ندارند و چون کیفیت آرد پایین است با نمک کیفیت پخت را افزایش می دهند.