اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 7 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 7 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:38

پارسال 56 هزار و 500 تن گوشت قرمز و سفید در ساوه تولید شد

پارسال 56 هزار و 500 تن گوشت قرمز و سفید در ساوه تولید شد

ساوه - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوه گفت: در سال گذشته 56 هزار و 600 تن گوشت قرمز و سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 فروردین 1397ساعت انتشار : 12:0:49
ساوه - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوه گفت: در سال گذشته 56 هزار و 600 تن گوشت قرمز و سفید در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.