اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 شهريور ماه 1404 ساعت: 3:1:37

یک عامل موثر بر بهبود حافظه

یک عامل موثر بر بهبود حافظه

تحقیقات جدید نشان می‌دهد جویدن مواد غذایی با سفتی متوسط ممکن است فراتر از خرد کردن غذا عمل کند و بتواند با افزایش سطح یک آنتی‌اکسیدان طبیعی، قدرت مغز را تقویت کند و در نتیجه حافظه را بهبود بخشد.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 اسفند 1403ساعت انتشار : 12:26:17