اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 شهريور ماه 1404 ساعت: 0:0:35

کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ

کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ

محققان دریافتند خوردن مواد غذایی قرمز رنگ نظیر فلفل دلمه قرمز و پرتقال، ریسک سرطان ریه را حتی در افراد سیگاری کاهش می دهد.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 بهمن 1395ساعت انتشار : 19:57:24
محققان دریافتند خوردن مواد غذایی قرمز رنگ نظیر فلفل دلمه قرمز و پرتقال، ریسک سرطان ریه را حتی در افراد سیگاری کاهش می دهد.