اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 5 خرداد ماه 1398
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 5 خرداد ماه 1398 ساعت: 12:3:41

ایجاد مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی

ایجاد مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی

مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1398ساعت انتشار : 7:1:19
مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.