اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 20 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 19 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:8

با گذشت چهار ماه از شش ماه مهلت معین؛/-صنایع غذایی زیر بار مصوبه اجباری کاهش ۱۰ درصدی قندها نمی‌رود

با گذشت چهار ماه از شش ماه مهلت معین؛/-صنایع غذایی زیر بار مصوبه اجباری کاهش ۱۰ درصدی قندها نمی‌رود

صنایع غذایی> کاهش ۱۰ درصدی قند در فرآورده‌های صنایع غذایی برابر با تغییر فرمولاسیون طعم و مزه و مرجوع شدن سفارش‌های قبلی است که نتیجه تصمیمی احساسی و جزیره‌ای است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 مرداد 1395ساعت انتشار : 12:48:59
صنایع غذایی> کاهش ۱۰ درصدی قند در فرآورده‌های صنایع غذایی برابر با تغییر فرمولاسیون طعم و مزه و مرجوع شدن سفارش‌های قبلی است که نتیجه تصمیمی احساسی و جزیره‌ای است.عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی کشور با اعلام این خبر گفت: بر اساس مصوبه معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمان سراسر کشور باید همه واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی ۱۰ درصد میزان قند موجود در محصولات غذایی خود را کاهش دهند.احمد آزادمرد افزود: در این مصوبه تأکید شده که پروانه‌های ساخت موجود حاوی قند، حداکثر شش ماه آینده اصلاح و پروانه ساخت جدید با کاهش حداقل ۱۰ درصد قند کل صادر شود.وی خاطرنشان کرد: کاهش ۱۰ درصد قند به معنای تغییر فرمولاسیون طعم و مزه فرآورده‌های غذایی است و نمی‌تواند تنها با یک مصوبه محمل اجرا پیدا کند.آزادمرد ادامه داد: صنایع غذایی بر اساس فرمولاسیون تأییدشده اداره استاندارد، پروانه ساخت گرفته و با همین رویکرد وارد قرارداد با مشتریان داخلی و خارجی خود شده‌اند.وی تصریح کرد: چنین تغییر ناگهانی در تولید مواد غذایی نمی‌تواند با پذیرش مشتریان صنعت روبه‌رو شود و حجم بالای مرجوعی کالا را به‌دنبال خواهد داشت.عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی کشور یادآور شد: کاهش مصرف قند تا سطح ۱۰ درصد باید به‌صورت تدریجی صورت گیرد تا ذائقه مشتریان به آن عادت کند.آزادمرد تأکید کرد: فرمولاسیون بسیاری از فرآورده‌های غذایی نظیر نوشابه، آبمیوه و انواع سس سال‌ها فعالیت آزمایشگاهی را پشت سر گذاشته‌اند و نمی‌توان با یک مصوبه یک مؤلفه آن را تا ۱۰ درصد کاهش داد.وی اظهار داشت: به‌نظر می‌رسد چنین مصوبه‌ای که تنفسی نیز برای زمان اجرای آن داده نشده و تأکید شده بلافاصله ابلاغ و اجرایی شود، بیشتر از آنکه توجیه علمی و منطقی داشته باشد، احساسی و جزیره‌ای اتخاذ شده است.آزادمرد در پایان گفت: مبارزه با دیابت و کاهش قند مصرفی البته اقدامی مؤثر در سلامت غذایی مردم است، اما برای کاهش آن باید سیستماتیک به آن نگریست و برای آن برنامه‌ریزی کرد.۲۹ فروردین‌ماه سال جاری اداره‌کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی وزارت بهداشت با صدور اطلاعیه‌ای، مدت‌زمانی شش ماهه را برای اصلاح و پروانه ساخت جدید این دسته از واحدهای صنایع غذایی ابلاغ کرد.منبع:ایانا