بجنورد-ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از کاهش 10 درصدی مقدار نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی این استان خبر داد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 آذر 1396ساعت انتشار : 16:19:6بجنورد-ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از کاهش 10 درصدی مقدار نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی این استان خبر داد.