اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:2:24

انتقال آرد یارانه ای در واحدهای آزاد پز عامل افت کیفیت نان است

انتقال آرد یارانه ای در واحدهای آزاد پز عامل افت کیفیت نان است

تهران - ایرنا - رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم شهر تهران گفت: مهم ترین دلیل بی کیفیتی نان انتقال آرد یارانه ای ( کم کیفیت ) از واحدهای سنتی به واحدهای آزاد پز (نان صنعتی) است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 آذر 1394ساعت انتشار : 14:59:7
تهران - ایرنا - رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم شهر تهران گفت: مهم ترین دلیل بی کیفیتی نان انتقال آرد یارانه ای ( کم کیفیت ) از واحدهای سنتی به واحدهای آزاد پز (نان صنعتی) است.