اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:10

هشدار سازمان ملی استاندارد ایران در خصوص استفاده از روغن کنجد

هشدار سازمان ملی استاندارد ایران در خصوص استفاده از روغن کنجد

صنایع غذایی> سازمان ملی استاندارد ایران در رابطه با روغن کنجد به دلایل عدم اطمینان از مواد اولیه مصرفی مناسب از نظر نوع دانه و احتمال بالا بودن میزان آلودگی میکروبی از جمله کپک زدگی، سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ، شرایط نامناسب نگهداری مواد اولیه ، عدم رعایت بهداشت دستگاه های روغن کشی طبق معیارهای استاندارد ملی هشدار داد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 آذر 1394ساعت انتشار : 3:57:42
صنایع غذایی> سازمان ملی استاندارد ایران در رابطه با روغن کنجد به دلایل عدم اطمینان از مواد اولیه مصرفی مناسب از نظر نوع دانه و احتمال بالا بودن میزان آلودگی میکروبی از جمله کپک زدگی، سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ، شرایط نامناسب نگهداری مواد اولیه ، عدم رعایت بهداشت دستگاه های روغن کشی طبق معیارهای استاندارد ملی هشدار داد.به گزارش سازمان ملی استاندار با توجه به گسترش روغن گیری دانه های روغنی به ویژه کنجد به روش سنتی با عنوان "روغن گیری در حضور شما" از هموطنان درخواست می شود به دلایل عدم  اطمینان از مواد اولیه مصرفی مناسب از نظر نوع دانه و احتمال بالا بودن میزان آلودگی میکروبی از جمله کپک زدگی، سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ، شرایط نامناسب نگهداری مواد اولیه ، عدم رعایت بهداشت دستگاه های روغن کشی طبق معیارهای استاندارد ملی ، وجود برخی ناخالصی های مضر در محصول نهایی مانند فلزات سنگین و همچنین فسادپذیری روغن استحصالی بویژه در اثر شرایط نامناسب بسته بندی و نگهداری، از خرید و مصرف این گونه روغن ها خودداری و از انواع روغن بسته بندی شده دارای علامت استاندارد معتبر استفاده نمایند.