اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 18:1:7

آغاز مبارزه با کالای سلامت محور قاچاقی از بازار مروی تهران / تکلیف قاچاقچیان مرزی چه می شود؟

خطر بروز سرطان با مصرف روغن های جامد و نیمه جامد

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: مصرف روغن های جامد و نیمه جامد باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ ها و انسداد عروق می شود.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1400ساعت انتشار : 14:1:17
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: مصرف روغن های جامد و نیمه جامد باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ ها و انسداد عروق می شود.