اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:0:51

این مواد غذایی در یخچال سم تولید می کنند

این مواد غذایی در یخچال سم تولید می کنند

نگهداری غذاها در یخچال به سالم ماندن آن‌ها کمک می‌کند، اما هر غذایی را نمی‌توان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها کپک می‌زنند یا سمی می‌شوند یا باکتری جذب خود می‌کنند. برای حفظ سلامت کلی بدن دانستن نکاتی درباره غذاهایی که نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد، ضروری است. فناوری نوین با ارائه وسایل و لوازمی از مایکروویو رفته تا یخچال، زندگی را آسان‌تر کرده است. اما، آیا می دانید که در بسیاری از مواقع، این لوازم می‌توانند عامل بیماری‌ها نیز باشند؟ یخچال یکی ازاین لوازم است. هدف اصلی از نگهداری مواد غذایی در یخچال، کاهش حرارت غذا، کاهش دمای آن و نگهداری طولانی‌تر است. دکتر دیمپل جانگدا، متخصص طب سنتی، در یک پست چند غذای طبیعی را فهرست کرده که در یخچال می‌توانند سمی شوند. در این مطلب به نقل از این متخصص طب سنتی به موادغذایی که در یخچال می‌توانند سمی شوند، اشاره کرده‌ایم.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 بهمن 1402ساعت انتشار : 17:0:52