انتقال جدیدترین یافتههای کشت مارچوبه به کشاورزان نهاوندی
در دنیای امروز که اطلاعات با سرعت گسترده ای در فضای مجازی منتشر میشود، تمایز میان واقعیت و باورهای نادرست، به چالشی اساسی تبدیل شده است. به گزارش ایلنا و به نقل از وبدا، یکی از این باورهای فراگیر شده، ادعاهای بی اساس تبلیغاتی مربوط به خواص بینظیر و برتری نمک دریا نسبت به نمکهای تصفیه شده و یددار است؛ بسیاری از افراد تحت تأثیر این تبلیغات، به مصرف نمک دریا روی آوردهاند، غافل از اینکه این انتخاب نه تنها درست نیست، بلکه به طور جدی سلامت فرد و جامعه را به خطر اندازد. در این گزارش به سراغ «مریم مهارت» رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز رفتیم تا با دیدی علمی و کارشناسی، پرده از حقایق مربوط به نمک دریا برداریم و پیامدهای مصرف آن را بر سلامت عمومی جامعه، به ویژه در زمینه کمبود ید، بررسی کنیم.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 خرداد 1404ساعت انتشار : 10:25:32