اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 15 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

به‌کارگیری نانوحباب در تولید توت‌فرنگی توسط فعال حوزه کشاورزی ایرانی

به‌کارگیری نانوحباب در تولید توت‌فرنگی توسط فعال حوزه کشاورزی ایرانی

تهران- ایرنا- یکی از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای در کشور به کمک فناوری نانو حباب در گلخانه توت‌فرنگی، موفق به افزایش کَمّی محصولی، بهبود کیفی، حذف قارچ‌کش و کاهش مصرف مواد شیمیایی و ارتقای سلامت ریشه گیاه شده است.

منبع خبر : ایرنا - اقتصادلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 تیر 1404ساعت انتشار : 9:25:12