اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:7

مدیریت ضایعات مواد غذایی گامی مهم در اقتصاد مقاومتی است

مدیریت ضایعات مواد غذایی گامی مهم در اقتصاد مقاومتی است

اراک - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مر کزی گفت: مدیریت ضایعات مواد غذایی سالانه ضررهای اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی به دولت تحمیل می کند و اعمال روش های مهار آن گامی مهم در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 دی 1395ساعت انتشار : 10:52:22
اراک - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مر کزی گفت: مدیریت ضایعات مواد غذایی سالانه ضررهای اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی به دولت تحمیل می کند و اعمال روش های مهار آن گامی مهم در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.