نتایج یک کارآزمایی بالینی نشان میدهد که ترکیبات موجود در آب هندوانه میتواند از عملکرد رگهای خونی در هنگام افزایش ناگهانی قند خون پشتیبانی کند. نتایج تحقیقات اخیر درباره هندوانه بیانگر این است که این میوه فقط یک میان وعده تابستانی آبرسان نیست، بلکه در واقع میتواند سلامت قلب را تقویت کرده و تغذیه کلی را بهبود بخشد. نتایج یک تحقیق بیانگر این است افرادی که هندوانه میخورند، ویتامین، فیبر و آنتیاکسیدان بیشتری و قند و چربی اشباع کمتری مصرف میکنند. همچنین یک کارآزمایی بالینی دیگر نشان داد که ترکیبات موجود در آب هندوانه می تواند از عملکرد رگهای خونی در هنگام افزایش ناگهانی قند خون پشتیبانی کنند. این میوه با داشتن مواد مغذی مانند لیکوپن، ال- سیترولین و ویتامین C، خود را به عنوان یک عامل برای سلامت قلب و عروق و کیفیت رژیم غذایی اثبات میکند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 مرداد 1404ساعت انتشار : 21:0:36