اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 20 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

افزایش طول عمر با مصرف رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات

افزایش طول عمر با مصرف رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات

محققان دانشگاه کالیفرنیا می گویند در کنار کاهش مصرف کربوهیدرات باید مصرف پروتئین هم کمتر شود تا ضمن تقویت حافظه، قدرت و توان فیزیکی و طول عمر انسان بیشتر شود

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 شهریور 1396ساعت انتشار : 13:38:14
محققان دانشگاه کالیفرنیا می گویند در کنار کاهش مصرف کربوهیدرات باید مصرف پروتئین هم کمتر شود تا ضمن تقویت حافظه، قدرت و توان فیزیکی و طول عمر انسان بیشتر شود