روزنامه وارش مازندران در شماره امروز خود به موضوع افزایش استفاده از سموم سرطان زا در تولید محصولات کشاورزی پرداخت و با مطلبی با عنوان « میوه ها و سبزیجاتی با طعم سرطان» نوشت:مصرف بیش از حد سموم کشاورزی در تولید محصولات ، نگرانی های زیادی را در جامعه بوجود آورده است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 آبان 1394ساعت انتشار : 9:52:28روزنامه وارش مازندران در شماره امروز خود به موضوع افزایش استفاده از سموم سرطان زا در تولید محصولات کشاورزی پرداخت و با مطلبی با عنوان « میوه ها و سبزیجاتی با طعم سرطان» نوشت:مصرف بیش از حد سموم کشاورزی در تولید محصولات ، نگرانی های زیادی را در جامعه بوجود آورده است.