هوش مصنوعی خوب است اما باید جای پزشک را هم بگیرد؟ کادوی تولد برای دوستتان را هم از او می پرسید؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به فرارسیدن ایام عزاداری و افزایش توزیع غذاهای نذری در مراسم مذهبی، راهنمایی جامع برای مسئولان هیئتها و برگزارکنندگان این مراسم منتشر کرد. این راهنما با هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومی و کاهش خطرات ناشی از آلودگی مواد غذایی تنظیم شده است.
به گزارش ایلنا، در این دستورالعمل تأکید شده است: رعایت نظافت فردی و محیطی از اهمیت ویژهای برخوردار است. استفاده از ماسک توسط افرادی که در فرآیند تهیه غذا حضور دارند، شستوشوی صحیح و مکرر دستها با آب و صابون و استفاده از دستکشهای یکبار مصرف از موارد ضروری ذکر شده است. همچنین تمام سطوح و تجهیزات باید پس از هر بار استفاده شسته و ضدعفونی شوند. در این راستا، ساخت محلول ضدعفونی خانگی با ترکیب سفیدکننده و آب نیز آموزش داده شده است. دستورالعمل همچنین یادآور میشود که نگهداری غذا در دمای مناسب نقش کلیدی در پیشگیری از رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا دارد. غذای پخته نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند و باید بهسرعت سرد و در دمای کمتر از ۵ درجه سانتیگراد نگهداری شود. همچنین باقیمانده غذا باید حداکثر تا ۳ روز مصرف شود و از گرمکردن مکرر آن اکیداً خودداری شود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 تیر 1404ساعت انتشار : 14:25:35