اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 13 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 12 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:10

مواد غذایی سالمی که می‌توانید جایگزین قند و شکر کنید

مواد غذایی سالمی که می‌توانید جایگزین قند و شکر کنید

جایگزین‌کردن قند و شکر معمولی با شیرین‌کننده‌های طبیعی مثل عسل یا شربت افرا راه سالمی برای استفاده از مزه شیرین به نظر می‌رسد، اما آیا واقعاً همین‌طور است. به بیشتر افراد روزانه بیشتر از ۱۷ قاشق چای‌خوری قند افزوده مصرف می‌کنند، درحالی‌که میزان توصیه شده برای مصرف قند، روزانه ۹ قاشق چای‌خوری برای مردان و ۶ قاشق چای‌خوری برای زنان است. قندهای طبیعی در میوه‌ها و شیر وجود دارند، اما قندهای افزوده طی فراوری یا آماده‌سازی مواد غذایی صنعتی به آنها اضافه می‌شوند، مثلاً شیره ذرت با فروکتوز بالا و قند سفید. شیرین‌کننده‌هایی مثل عسل، نکتار یا شهد آگاو و شربت افرا ممکن است با عنوان «طبیعی» روی برچسب‌های محصول نام برده شوند؛ اما باز هم قند افزوده محسوب می‌شوند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 فروردین 1403ساعت انتشار : 17:0:51