اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:34

بزودی، غنی‌سازی نان لواش با ویتامین «دی»

بزودی، غنی‌سازی نان لواش با ویتامین «دی»

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از آغاز مطالعات بر روی سه نان سنتی برای غنی‌سازی آنها با ویتامین D خبر داد و توضیحاتی درباره کاربرد جوش شیرین در پخت نان ارائه کرد.

منبع خبر : تابناک - صفحه نخستلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 آذر 1394ساعت انتشار : 9:29:24
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از آغاز مطالعات بر روی سه نان سنتی برای غنی‌سازی آنها با ویتامین D خبر داد و توضیحاتی درباره کاربرد جوش شیرین در پخت نان ارائه کرد.