اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 15 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

کاهش مصرف نمک با ذائقه سازی در دوران کودکی

کاهش مصرف نمک با ذائقه سازی در دوران کودکی

همدان-ایرنا-مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:ذائقه سازی مهمترین عامل در کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی افراد است که باید از دوران کودکی شکل بگیرد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 تیر 1394ساعت انتشار : 12:38:54
همدان-ایرنا-مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:ذائقه سازی مهمترین عامل در کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی افراد است که باید از دوران کودکی شکل بگیرد.