اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 شهريور ماه 1404 ساعت: 12:0:32

۱۳ تن فرآورده لبنی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد

با انجام این توصیه ها با بوی بد

دهان، مواد غذایی و باکتری‌ها مجرمان اصلی بوی بد دهان محسوب می‌شوند. خشکی دهان، خوردن بعضی مواد غذایی (مانند سیر، پیاز، گوشت، ماهی و پنیر) و مصرف دخانیات و الکل در افزایش و کاهش شدت بدبویی تأثیر دارند.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اردیبهشت 1396ساعت انتشار : 15:7:24
دهان، مواد غذایی و باکتری‌ها مجرمان اصلی بوی بد دهان محسوب می‌شوند. خشکی دهان، خوردن بعضی مواد غذایی (مانند سیر، پیاز، گوشت، ماهی و پنیر) و مصرف دخانیات و الکل در افزایش و کاهش شدت بدبویی تأثیر دارند.