اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:57

سردخانه‌های کشاورزی و تولید کنسانتره راهکار افزایش ظرفیت مرکبات

سردخانه‌های کشاورزی و تولید کنسانتره راهکار افزایش ظرفیت مرکبات

نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به لزوم نگهداری مرکبات در سردخانه ها،گفت: مرکبات با توجه به حجم بالای تولید می‌تواند تبدیل به کنسانتره و آبمیوه شود،زیرا فرآورده شدن محصول به معنای افزایش ارزش افزوده است.

منبع خبر : میزان - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 آبان 1395ساعت انتشار : 22:27:28
نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به لزوم نگهداری مرکبات در سردخانه ها،گفت: مرکبات با توجه به حجم بالای تولید می‌تواند تبدیل به کنسانتره و آبمیوه شود،زیرا فرآورده شدن محصول به معنای افزایش ارزش افزوده است.