
تفاهمنامه همکاری بین شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و بانک کشاورزی برای ارائه خدمات بهتر بانکی، مالی، اعتباری، بانکداری الکترونیکی و... به کشاورزان امضا شد.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مرداد 1394ساعت انتشار : 16:47:26
تفاهمنامه همکاری بین شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و بانک کشاورزی برای ارائه خدمات بهتر بانکی، مالی، اعتباری، بانکداری الکترونیکی و... به کشاورزان امضا شد.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در این باره گفت: طی تفاهمنامهای میان بانک کشاورزی و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مقرر شد کلیه خدمات بانکی، مالی، اعتباری و بانکداری الکترونیکی طراحی، پیادهسازی و راهاندازی سیستم نرمافزاری معاملات جامع هدف فعال شرکت ارائه شود.
علیرضا ولی افزود: این خدمات به کلیه کشاورزانی ارائه میشود که طی سه سال اخیر محصولات مورد نیاز خود را از شرکت خرید کردهاند.
وی زمان اجرای این تفاهمنامه را از 26 مردادماه امسال اعلام کرد و اظهار داشت: این سامانه برای سال اول بهصورت پایلوت در چهار استان قزوین، فارس، گلستان و تهران فعال شده و در صورت موفقیت و تأیید طرفین برای کل کشور عملیاتی خواهد شد./