اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 5 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:45

تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

محققان دریافتند ترکیبات شیمیایی موجود در مواد غذایی و نوشیدنی ها نظیر چای سبز، انگور و شکلات تلخ می توانند باهم پیوند خورده و مانع از عملکرد یک آنزیم خاص موسوم به پروتئاز در کروناویروس شوند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آذر 1399ساعت انتشار : 9:0:41
محققان دریافتند ترکیبات شیمیایی موجود در مواد غذایی و نوشیدنی ها نظیر چای سبز، انگور و شکلات تلخ می توانند باهم پیوند خورده و مانع از عملکرد یک آنزیم خاص موسوم به پروتئاز در کروناویروس شوند.