طبق پژوهشی جدید، مصرف شکر به شکل مایع، مانند نوشابهها و آبمیوههای شیرین، تأثیر مخربتری بر متابولیسم بدن دارد و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به مراتب بیشتر از مصرف همان مقدار شکر در غذاهای جامد مانند شکلات افزایش میدهد. طبق پژوهشی جدید، مصرف شکر به شکل مایع، مانند نوشابهها و آبمیوههای شیرین، تأثیر مخربتری بر متابولیسم بدن دارد و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به مراتب بیشتر از مصرف همان مقدار شکر در غذاهای جامد مانند شکلات افزایش میدهد. براساس گزارش Independent، محققان دانشگاه بریگم یانگ (BYU) دریافتند نوشیدن یک قوطی نوشابه میتواند برای سلامتی شما مضرتر از خوردن یک بسته شکلات باشد. این پژوهش نشان میدهد که بدن انسان قند مایع را به شیوهای کاملاً متفاوت از قند موجود در غذاهای جامد هضم و دریافت میکند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 خرداد 1404ساعت انتشار : 12:26:8