اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 1 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 1 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:2:38

51 هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان مرکزی تولید شد

51 هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان مرکزی تولید شد

اراک - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 51 هزار و 274 تن گوشت قرمز و سفید امسال در کشتارگاه های دام و طیور این استان تولید شده است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 دی 1395ساعت انتشار : 11:22:25
اراک - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 51 هزار و 274 تن گوشت قرمز و سفید امسال در کشتارگاه های دام و طیور این استان تولید شده است.