اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 20 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

تب مالت در کمین مشتریان لبنیات سنتی

تب مالت در کمین مشتریان لبنیات سنتی

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از شیر های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویریوس تب مالت را به افراد منتقل کرده و منجر به شیوع بیماریدر شهر ها می شود.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 فروردین 1397ساعت انتشار : 12:2:29
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از شیر های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویریوس تب مالت را به افراد منتقل کرده و منجر به شیوع بیماریدر شهر ها می شود.