اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:52

چند توصیه درباره مصرف روغن‌ها

چند توصیه درباره مصرف روغن‌ها

کارشناس مسئول تغذیه‌ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اینکه بهتر است برای طبخ و حرارت کم از روغن‌های کنجد، ماهی و زیتون استفاده شود، گفت: توصیه می‌شود مردم روغن‌هایی با اسید چرب ترانس زیر پنج درصد مصرف کنند؛ چراکه هرچه میزان اسید چرب روغن‌ها کمتر باشد، برای استفاده مناسب‌تر هستند.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 بهمن 1394ساعت انتشار : 10:17:32
کارشناس مسئول تغذیه‌ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اینکه بهتر است برای طبخ و حرارت کم از روغن‌های کنجد، ماهی و زیتون استفاده شود، گفت: توصیه می‌شود مردم روغن‌هایی با اسید چرب ترانس زیر پنج درصد مصرف کنند؛ چراکه هرچه میزان اسید چرب روغن‌ها کمتر باشد، برای استفاده مناسب‌تر هستند.